Ajuda – Preguntes freqüents

En UniMOOC volem resoldre tots els teus dubtes. Si no trobes la teua en aquesta pàgina, contacta amb nosaltres en infocursos@iei.ua.es

Alumnes de la Universidad d'Alacant

Puc convalidar els crèdits optatius (ECTS) en qualsevol Grau de la UA?

Sí. Tots els nostres cursos aquí ofertats estan reconeguts amb crèdits optatius (ECTS) per la Universitat d’Alacant, per la qual cosa poden convalidar en qualsevol grau o titulació de la universitat.

Recorda que, segons la Normativa de Reconeixement d’Activitats Acadèmiques de la Universitat d’Alacant, l’estudiant podrà obtenir reconeixement acadèmic d’un màxim de 6 crèdits ECTS – optatius- per la realització de cursos com els nostres, és a dir, que qualsevol alumne de la universitat pot afegir al seu expedient fins a 6 crèdits i compensar, amb això, una assignatura optativa.

Això no impedeix que l’estudiant participi en més activitats que tinguin reconeixement de crèdits però només podrà reconèixer 06:00.

Com puc matricular-me en un curs?

Pas 1: Preinscripció.

Accedeix a l’eina de Preinscripció en cursos d’especialització de la Universitat d’Alacant prement sobre “Començar Matrícula“.

Completa la preinscripció amb les teves dades d’accés a UA Cloud (Campus Virtual) i confirma les teves dades per reservar la teva plaça al curs.

* Rebràs un email de confirmació quan acabes aquest pas amb l’assumpte: “Resguard de preinscripció”.

Pas 2: Pagar el rebut.

Unes hores després (fins a 24 hores) rebràs un nou correu electrònic amb l’assumpte “Sol·licitud d’admissió acceptada“.

En aquest email trobaràs el rebut del curs (clica sobre l’enllaç “Rebut de matrícula” per descarregar-lo), el qual pots pagar en una sucursal bancària o amb targeta de crèdit accedint a UACloud / Pagament de rebuts.

* La teva plaça al curs no quedarà reservada fins l’abonament de les taxes del rebut.

Pas 3: Instruccions d’inici del curs.

Un cop completat el pagament et confirmarem la teva plaça al curs. Quan s’acosti la data d’inici, t’enviarem les instruccions per començar el curs.

Si tens dubtes pots posar-te en contacte amb nosaltres al telèfon 96 590 9759 o al correu electrònic infocursos@iei.ua.es.

Com puc entrar en el curs?

El dia d’inici del curs rebràs un correu electrònic amb les instruccions per entrar a la plataforma Moodle UA. No es podrà accedir al curs abans del termini de realització del curs.

Igualment, pots accedir a Moodle UA a través del teu UA Cloud (totes les aplicacions) o a través d’aquest enllaç:

https://moodle2018-19.ua.es/moodle/login/

* Totes les notificacions i anuncis del curs s’envien per correu electrònic als emails d’alumnes de la Universitat (…@alu.ua.es). Revisa la teva safata d’entrada.

Com puc convalidar els meus crèdits?

Un cop estiguin tancades les actes del curs i apareguis qualificat com APTE, podràs dirigir-te a la secretària de la teva facultat i convalidar els teus crèdits.

Aquí pots trobar el teu secretaria:

https://sa.ua.es/es/titulos/secretarias-de-centro.html

No es necessari que aportes cap diploma.

Com puc consultar la meua nota al curs?

Una vegada finalitzat el curs, i en un termini d’unes dues setmanes, ja pots comprovar els teus qualificacions en el teu campus virtual, a l’apartat Expedient Acadèmic.
https://cvnet.cpd.ua.es/uaexpeaca/Consultar/CalificaFinales

Si apareixes qualificat com APTE, ja podràs posar-te en contacte amb la secretaria de la veua facultat per tal de sol·licitar la convalidació de crèdits.

Cal un certificat per a convalidar crèdits?

No, no cal presentar cap certificat en secretaria per a convalidar crèdits. Només és necessari dir el codi del curs, que us ho anirem dient quan es tanquen actes.

Com puc posar-me en contacte?

Si eres alumne de la Universitat d’Alacant i no trobes la solució al teu problema en aquesta pàgina pots enviar-nos un correu electrònic a infocursos@iei.ua.es