X

Tendències, innovació i seguretat en l’economia globalitzada

3 crèdits - 30 hores Matrícula: fins al 16/04/19 Places: 90 alumnes

Coneix, de la mà d’experts, els principals sistemes, conceptes i tecnologies per a la innovació empresarial. Descobreix com enfrontar-te a les noves tecnologies en l’era digital i veure què oportunitats ofereixen per a l’empresa.

Preu: 39 euros. Reconeixement: 3 crèdits ECTS.
Matrícula: Oberta fins al 16 d’abril. Places: 90 alumnes.
Realizació: del 17 d’abril al 21 de juny. Lloc: Moodle (UA CLOUD).

Aquest curs es realitzarà a través d’Internet en la plataforma Moodle d’UA Cloud. L’AVALUACIÓ consistirà en el lliurament d’una activitat de forma presencial en les dates i hores que us indicarem a l’inici dels cursos.

Programa del curso:

Idioma del curso: español  

Mòdul 1: Seguretat de dades
Coneix què és el concepte de seguretat informàtica i les seues dimensions així com les principals amenaces i riscos informàtics.

Mòdul 2: Seguretat de dades II
Coneix els diferents plans de seguretat, el concepte d’internet de les coses i la regulació de la seguretat en l’entorn TIC.

Mòdul 3: L’empresa oberta
Comprèn què és l’empresa oberta i la seua relació amb el coneixement, a més podràs conèixer les noves metodologies en el projecte empresarial cap a “l’obert”.

Mòdul 4: Noves tecnologies, nous negocis
Descobreix les oportunitats de negoci que ofereixen les noves tecnologies, la importància del capital humà i les aliances, i introdueix-te en el concepte de comunicació empresarial.

Mòdul 5: Agilitat del procés
Coneix l’agilitat del negoci i els seus fonaments així com els sistemes de les noves tecnologies de la informació. A més tractarem el concepte d’Arquitectura Empresarial i els coneixements necessaris per a implantar-los en una organització.

Mòdul 6: Mòdul 6: Anàlisi del Web Analytics
Aprèn les diferents possibilitats que ofereix Web Analytics i la importància de les dades per a complir els objectius empresarials. A més coneixeràs el procés d’implementació d’aquest sistema i alguns dels seus els beneficis i inconvenients.